Германският супермодел, телевизионна водеща и актриса Хайди Клум смая 10,7 милиона последователи

...
Германският супермодел, телевизионна водеща и актриса Хайди Клум смая 10,7 милиона последователи
Коментари Харесай

Хайди Клум поздрави феновете си с топлес СНИМКА за Великден

Германският супермодел, телевизионна водеща и актриса Хайди Клум смая 10,7 милиона почитатели в Instagram с откровена фотография, която разгласява в чест на Великден.

На фотографията звездата театралничи край басейна със заешки ушички на главата, облечена e в черна прашка със звезден принт. Хайди Клум прикрива с ръце гърдите си.

Показвайки стегнатата си фигура и плосък стомах, Хайди изпраща целувка на камерата.

Коментарите към фотографията, както и към всички последни изявления на Хайди, са затворени, тъй че потребителите не могат да изразят своето удивление или отвращение.

Звездата от подиума несъмнено знае по какъв начин да провокира публиката. Наскоро Хайди се появи на корицата за априлския брой на Vogue Гърция в чест на четвъртата годишнина на списанието. На корицата тя позира в рокля Ferragamo от копринена органза за 5500 $. Провокацията в тази фотография беше, че Хайди беше " не запомнила " да постави ситуен.

18-годишната Лени Клум, щерка на супермодела, също постоянно се появява на фотоси по долни дрехи или без него. Хайди и щерка й се снимаха дружно в реклама на известна марка долни дрехи.



Честит Великден от Хайди Клум! / Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР